dinsdag 23 oktober 2012

Cruise dag 3 : Napels

Vanochtend liepen we zo van het schip naar het centrum van Napels. Daar stond een hop on/hop off bus klaar. In een uurtje tijd rijd je door Napels heen en kan je uitstappen wanneer je wilt...en dus ook weer opstappen. Alleen deden wij dat niet. We zaten wel goed in die bus. Boven in, open dakkie, in het zonnetje en zo heel Napels zien. Perfect toch? Na de tour in deze lelijke vieze stad. Want dat vonden wij, zijn we op zoek gegaan naar de fanshop van Napoli. Dylan wilde heel graag een voetbalshirt. We werden heel vriendelijk geholpen. Dat dan weer wel, vieze stad, maar vriendelijke mensen.  (beter dit,  dan andersom, haha) Enfin, Melvin ook een voetbaltenue, en vele euro's armer verlieten de shop en Napoli.
's Avonds was het storytime met Dora. Het strand was vies (propjes papier op het podium) en Dora zou het strand met behulp van enkele kinderen wel eens gaan opruimen. Brandon stond gelijk op het podium om te helpen. (Waarom doet hij dat nou nooit thuis?)
Nadat de kinderen op bed lagen zijn wij de ice bar nog even ingedoken, maar na een half uur hadden we het zo koud... dat we maar snel in ons warme bedje gingen liggen.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.