donderdag 31 mei 2012

Teylingen/Ter Leede tegen Ajax Jeugd

Vandaag mochten de eerstejaars D1 Teylingen tesamen met onze eerste jaars vrienden van Ter Leede het opnemen tegen het jeugdteam van Ajax van oud jeugdclublid Donny Warmerdam. Op het prachtig mooie sportcomplex De Toekomst waren de mannen behoorlijk zenuwachtig en was de temperatuur al aardig opgelopen.
Heerlijk om te zien hoe mooi de aanvallen van Jong Ajax opgezet werden maar nog veel indrukwekkender was de weerstand die het gelegenheidsteam bood aan dit schouwspel. En niet zonder succes want na 10 minuten stond de 0-1 op het scorebord voor Teylingen/Ter Leede. Maar Ajax liet zich er niet door uit het veld slaan en kwam alweer snel langszij. Het spel werd breed gespeeld en uiters fair. Wederom een mooi schot en weer werd een voorsprong gemaakt. Nu kwam Ajax goed op stoom en wist onze keeper tot 3x kansloos te laten door slimmer te spelen in de 16. Ruststand 4-2.
Na rust kwamen de mannen weer scherp uit de startblokken en bleef lange tijd dezelfde stand staan. In de laatste 5 minuten werd de stand naar 6-4 getrokken en kon iedereen op wederom een prachtig mooie voetbal middag terugkijken. Donny bedankt voor een onvergetelijke middag.

Auteur: Peer Compeer