donderdag 31 mei 2012

Teylingen/Ter Leede tegen Ajax Jeugd

Vandaag mochten de eerstejaars D1 Teylingen tesamen met onze eerste jaars vrienden van Ter Leede het opnemen tegen het jeugdteam van Ajax van oud jeugdclublid Donny Warmerdam. Op het prachtig mooie sportcomplex De Toekomst waren de mannen behoorlijk zenuwachtig en was de temperatuur al aardig opgelopen.
Heerlijk om te zien hoe mooi de aanvallen van Jong Ajax opgezet werden maar nog veel indrukwekkender was de weerstand die het gelegenheidsteam bood aan dit schouwspel. En niet zonder succes want na 10 minuten stond de 0-1 op het scorebord voor Teylingen/Ter Leede. Maar Ajax liet zich er niet door uit het veld slaan en kwam alweer snel langszij. Het spel werd breed gespeeld en uiters fair. Wederom een mooi schot en weer werd een voorsprong gemaakt. Nu kwam Ajax goed op stoom en wist onze keeper tot 3x kansloos te laten door slimmer te spelen in de 16. Ruststand 4-2.
Na rust kwamen de mannen weer scherp uit de startblokken en bleef lange tijd dezelfde stand staan. In de laatste 5 minuten werd de stand naar 6-4 getrokken en kon iedereen op wederom een prachtig mooie voetbal middag terugkijken. Donny bedankt voor een onvergetelijke middag.

Auteur: Peer Compeer

Klik HIER voor alle foto's

Rattenfanger Toernooi

Peter en Dylan zijn met Pinksteren naar Duitsland afgereisd met Teylingen D1 en D2 voor een toernooi in Hameln. Het Rattenfanger Toernooi!
Klik HIER voor alle foto's die zijn gemaakt. (Neem maar even de tijd)


zondag 27 mei 2012

Duinrell - Voetbal en BBQ

Vrijdagmiddag zijn Roos en ik, samen met Melvin, Brandon, Larissa, Devin en Iris naar Duinrell gereden. Het was in het begin van de middag nog erg druk met schoolreisjes, maar tegen 4 uur was het heerlijk rustig. Het weer zat ook nog eens mee. Zaterdagochtend had Melvin bij Foreholte een toernooi. Vroeg eruit en bij de voetbal een plekje in de schaduw zoeken. Wat was het al warm. De jongens wonnen 2 wedstrijden ,maar verloren er ook 2. Na het toernooi zijn we met de trein naar Dordrecht gegaan. Opa en oma waren 36 jaar getrouwd, dus reden voor een klein feestje. Vandaag  maar rustig aan gedaan. Lekker thuis in de de tuin gezeten. Morgen komen Peter en Dylan terug uit Duitsland. 4 dagen heb lang heb ik deze mannen dan moeten missen. Dan zijn we weer compleet.








maandag 21 mei 2012

BBQ Teylingen D1/D2

De weken vliegen voorbij. Voor je het weet is de meivakantie alweer afgelopen. Het leek qua weer meer op een herfstvakantie. Nu nog 8 weekjes school en werken, dan is het alweer zomervakantie.
Op een toernooi hier en daar, is het voetbalseizoen ook praktisch klaar. Teylingen D1/D2 gaan a.s. vrijdag t/m maandag naar een toernooi in Duitsland en Melvin heeft met z'n team ForholteF12 a.s zaterdag nog een toernooi in Voorhout. Afgelopen donderdag werd er in ieder geval al een beetje afscheid genomen van de teams D1 en D2. Sommige spelers vertrekken naar een andere club en de 2dejaars D-tjes gaan naar de C. We hadden prachtig weer en ongeveer 100 man/vrouw en kinderen werden hartelijk ontvangen bij de familie Reeuwijk. De kinderen konden voetballen, springen en glijden. De BBQ's gingen aan, er werd volop gegeten en gedronken. Er werd ook een quiz georganiseerd. Herken de kinderen/voetballers. Wat was dat moeilijk! Ze lijken allemaal wel op elkaar.
Het was een heerlijke middag/avond. Met dank aan Peer voor de foto's




zaterdag 5 mei 2012

4 mei 2012

Op 4 mei herdenken we de Nederlandse oorlogsslachtoffers en zijn wij 2 minuten stil. Altijd zien we de herdenking op tv, maar nu zijn we samen met Ewold naar de Waalsdorpervlakte gegaan.Eerst die stilte en dan de klok die door blijft gaan totdat de laatste belangstellende het monument heeft gepasseerd. Tijdens de stoet werden Ewold en ik geïnterviewd door radio West. Het was heel bijzonder om dit met 4 generaties te mogen meemaken.