zondag 29 december 2013

Soldaat van Oranje langstlopende musical

Gisteren was ik erbij! Soldaat van Oranje de musical, voor de 4de keer. Het feestje na afloop was zo gaaf. Het metropole orkest was aanwezig. Er was vuurwerk en ik ben met diverse bekenden op de foto gegaan.






Sinterklaas 2013

5 december... Sinterklaas is weer in het land en gelukkig kwam hij ook naar Voorhout.






dinsdag 12 november 2013

Amsterdam

2 weken geleden zijn Wilma, Angela en ik een weekend naar Amsterdam geweest. Helaas zonder Nicole, we hebben je wel gemist hoor!
Op zaterdag hadden we mooi weer en hebben we veel lopend gedaan.
Zondag regende het, maar toen stond toch een bezoek aan het Rijksmuseum op het programma. Wat een prachtig museum. Daar wil ik zeker nog een keer naar toe, alleen dan niet op een zondag. We waren niet de enigen. Het was druk, verschrikkelijk druk. Gelukkig waren we vroeg gegaan. Toen wij het museum verlieten stond er een rij voor de kassa tot aan het museumplein!
Volgend jaar kiezen we weer een andere bestemming.






Soldaat van Oranje

Afgelopen zondag mocht ik voor de 3de keer naar de Soldaat van Oranje. Deze musical is zo indrukwekkend en verveeld nooit. Ik hoop ook nog een 4de keer te mogen gaan.

Reunie Wakerduin

Afgelopen vrijdag heb ik een reünie gehad van lagere school.Na 30 jaar zagen we elkaar weer.
In onze oude school in een aula, die vroeger veeeeeeel groter leek.
Het was super gezellig en we hebben onze klassenfoto uit 1984 nagemaakt.
Dit is het resultaat:


Ook heb ik met Jan Smit in de klas gezeten. Niet DE jan Smit.. hij was toen nog niet eens geboren.
Maar dit onze eigen Jan Smit van de Wakersduin.


Cruise

Peter en ik gaan samen weer een cruise maken. Alleen dit keer een hele korte cruise. Namelijk 1 dag.
We vertrekken vanuit Rotterdam naar Southampton en daar aangekomen vliegen we via Londen terug naar Amsterdam. Maar we varen wel mee het allernieuwste schip van Norwegian Cruise Line : The Getaway. Als eerste passagiers aan boord.

Interview blad kinderopvang

Toen Brandon nog op het kinderdagverblijf zat werd ik voor een interview gevraagd. Het was een leuk gesprek en Brandon en ik mochten samen ook op de foto.
Uiteindelijk stonden we er een paar maanden later in met het interview.

Protest

Roelof en Dylan hebben gesolliciteerd.
Bij Protest als doorpasmodel en ze zijn aangenomen! Onze boys gaan de collectie 2014 passen en op hun maten wordt de kleding dan afgesteld. Hoe cool is dat?

Olmenhorst

Dit jaar hebben we voor de laatste keer onze boom leeggeplukt. 14,5 kilo. Beetje slechte oogst. Maar de appels waren wel supergroot en lekker. In mijn eigen tuintje heb ik een appelboom geplant en ik hoop volgend jaar daar een goede oogst te kunnen plukken.

Lopen tegen Kanker 2013

Vorig jaar rende ik voor de 1e keer mee en dit jaar heb ik wederom de 5km gelopen voor dit goede doel. Er liepen meer vrienden en bekenden mee. Fantastisch sfeertje, maar ook lekker weer.
Volgend jaar misschien dan maar de 10km?????

1e Zwemles Brandon

Ja, eindelijk mogen we weer. Lekker de komende maanden in een warm zwembad.
Brandon is begonnen met zwemles. De eerste keer vond hij het wel erg spannend.





Bingoooooooo

Natuurlijk spelen Roos en ik elk jaar ook mee met de Bingo in Boerhaave. Wat een gezelligheid en wat hebben we gelachen, ondanks dat we wederom niets hebben gewonnen. Hopelijk winnen we volgend jaar eindelijk eens een keer die grote leverworst. ;-)


Feestweek Voorhout

In september was het ook weer de feestweek in Voorhout. Het was gelukkig af en toe droog. Maar als echte feestweekfans hebben de jongens aan de meeste spellen meegedaan. Zo werden Dylan en Melvin 2de en 3de bij het ringsteken. Met de dikke banden race hebben we lang op Melvin gewacht. Als allerlaatste kwam hij over de finish. Toch heeft hij de race uitgereden en natuurlijk waren we trots op hem, ondanks dat we tot op ons ondergoed zeiknat waren.



Familiefoto's

Het was een heerlijke zonnige dag in september. Andy heeft weer eens een setje familiefoto's van ons gemaakt. We zijn er erg blij mee.

Basisschool

Ja, eigenlijk hoort dit onderwerp bij september 2013, maar ik loop een beetje achter.
Brandon mag ook naar de basisschool en zit nu in groep 1/2 blauw bij juf Elske.
Melvin zit in groep 6a en Dylan, ja onze puber, in 3VWO.




dinsdag 3 september 2013

Pierrefitte sur Sauldre 2013

Dit jaar zijn we wederom op vakantie gegaan naar Les Alicourts. Het is en blijft een geweldige camping.
We hebben prachtig weer gehad en leuke mensen ontmoet. Even 2 weken relaxen en tijd voor elkaar.
Op de vakantie werd Brandon 4 jaar. Dat hebben we natuurlijk ook gevierd. De caravan was versierd en we hadden kadootjes meegenomen.

Brandon en Sven

Pizza en patat op het strand







Hoera Brandon 4 jaar!

woensdag 14 augustus 2013

Afscheid Kinderdagverblijf Brandon

Na 12 jaar kinderopvang zijn we klaar. Na de vakantie gaat ook Brandon  naar de basisschool. Maar eerst werd er nog uitgebreid afscheid genomen. Weer een fase afgesloten. Bedankt juffen en kindjes van de Bomschuit. Brandon heeft er een heerlijke tijd gehad.