vrijdag 28 december 2012

Weekendje weg - Kerstrun en kerst 2012

Zo, eventjes snel tijd om de blog bij te werken. De 1e week van de kerstvakantie is voorbij gevlogen. Gelukkig heb ik nog een week vrij, want er is nog zoveel wat ik wil/moet doen. Maar nu eerst even een update. 2 weken geleden hebben we in het Hof van Saksen Sinterklaas gevierd. De heenreis leek eeuwig te duren, nooitgedacht dat we er zouden komen, om de hoek bij ons huis stonden we al in de file en het regende de hele weg. Uiteindelijk kwamen we na 3,5 uur in Nooitgedacht aan.
Zaterdag zijn we naar kamp Westerbork gegaan. Aan het eind van de middag zijn we gaan zwemmen, daarna gourmetten en toen nog het sinterklaasspel. Zondag zijn we op kraamvisite geweest in Kropswolde bij mijn neef en zijn vrouw en 5 jongens!


 
 
 
 
Afgelopen zondag hebben Arie, Sil en ik meegelopen met de Kerstrun in Noordwijk. Het viel zwaar tegen. Harde tegenwind, zacht zand en Sil en ik waren niet fit. (allebei 's nachts overgegeven)
Maar we hebben 'm wel uitgelopen!
 




 
 
Dylan en zijn team Foreholte D1 liepen ook mee. Klasse jongens!
 
 
1e kerstdag hebben we heerlijk gegeten bij mijn schoonzus en zwager.
2e kerstdag zaten we al vroeg in de auto op weg naar Tilburg voor een lunch bij Etenstijd.
Het vreetfestijn is weer voorbij. We gaan ons nu opmaken voor oud/nieuw!
 
 
 

woensdag 5 december 2012

Sinterklaas 2012 (2)

Gisteravond was hij er weer... zwarte Piet! Wat vervelend toch dat Peter dan net weer moest overwerken. Gelukkig hebben we de foto's nog.