maandag 18 juni 2012

1e straatBBQ groot succes

Gisteren deed bijna de hele straat mee met de 1e straatBBQ. De zon scheen, er was genoeg drank en eten , de kinderen hadden de grootste lol op het springkussen. Kortom, het was een groot succes. De volgende BBQ staat alweer gepland.
Klik HIER voor alle foto's.



zondag 17 juni 2012

F12 tegen de moeders en BBQ

Gisteren was de allerlaatste wedstrijd van ForeholteF12 en wel tegen hun eigen moeders! Om 14:30 uur begon de wedstrijd. Wat waren de jongens goed en snel! Het stond heel lang 0-0. Uiteindelijk won de F12 met 3-1. Daarna hadden we ter afsluiting een BBQ. Het was nog heel lang onrustig en gezellig. Jongens allemaal bedankt voor een heeeeeel erg leuk seizoen.






Varen

Donderdag was het opeens zo'n lekker weer en de GGD sloep was nog vrij, dat we aan het eind van de middag zijn gaan varen. Het was heerlijk op het water. Na 1,5 uur varen zijn we nog even langs de McDonalds gereden. Wat een perfecte middag/avond.


zondag 10 juni 2012

Oma de Jong

Vanmorgen hebben we in alle vroegte Melvin opgehaald bij het voetbalkamp en zijn we doorgereden naar Kropswolde. Vandaag hebben we de as van oma uitgestrooid in het water. Vanuit het huis van oom Jan en tante Margriet stapten we aan boord. We hebben ongeveer een uur gevaren. Daarna was er nog een lunch. Een mooie gelegenheid om weer op de foto te gaan. Dit keer was mijn nichtje IngeLise er wel bij! Nu is het echt voorbij. Dag oma Groningen.......










Slotweekend Foreholte F-jeugd

Eindelijk mocht Melvin een keer op "kamp". 1 nachtje weliswaar, maar toch. Zaterdagochtend hebben we 'm uitgezwaaid. Peter ging mee als begeleider, maar kwam 's avonds gewoon in zijn eigen bed slapen. Melvin en zijn team hebben spelletjes gespeeld en 's avonds op een groot scherm voetbal gekeken. Hij vond het super leuk. Nou dat weten we dan ook weer... eens kijken waar er verder nog kamp is. (voor een week ofzo)