donderdag 22 maart 2012

12 jaar getrouwd of is het nou 4,5 jaar????

Voor degenen die nog niet weet hoe het allemaal nu eigenlijk zo gekomen is, hierbij nog een keer ons verhaal. 13 jaar geleden maakten we plannen om te gaan trouwen. En wel op 31 augustus, de dag dat wij elkaar hebben leren kennen. De zaal, het gemeentehuis en de fotograaf waren al geregeld voor 31-08-2000.
Maar een klein manneke zorgde ervoor dat alles even anders zou gaan. Na een geweldige vakantie in Amerika en een cruise door het Caribisch gebied, kwamen we er in oktober 1999 erachter dat ik zwanger was. Een bruiloft en een kind... is toch wel duur. We hebben alles afgezegd en zouden later wel een keer gaan trouwen. Een mooie nieuwe kinderkamer werd gekocht. Maar ja.. voor 't kind zou het beter zijn en makkelijker om toch te trouwen. Peter belde het gemeentehuis en belde  mij daarna op mijn werk of ik 22 maart 2000 iets te doen had. Nou ja... .werken. In het geheim met alleen onze ouders/zussen en broer zijn we toen getrouwd. 3 maanden later werd Dylan geboren. Na de geboorte van Melvin wilden we toch nog wel een keer trouwen met iedereen erbij en een groot feest geven. 31 augustus 2007 zou het moeten worden, maar ja.. midden in de zomervakantie is iedereen weg. Daarom kozen we voor 22 september 2007. Tussen onze verjaardagen in en later realiseerden we ons dat dat precies een half scheelt met 22 maart!
Dus het maakt niet uit welke 22e het is... over een half jaar zijn we op 22 september dus 12,5 jaar getrouwd voor de wet en 5 jaar voor de kerk....Dus elk half jaar hebben we wel iets te vieren. Het mooiste is nog dat Brandon op 31 augustus  2009 geboren is!  De dag dat we elkaar in 1995  hebben leren kennen.

Voor wat foto's klik HIER .



zaterdag 17 maart 2012

High Tea in Rotterdam

Vandaag zijn we met ons jaarlijks familie/dames-uitje naar Rotterdam geweest. Bij Ketelbinkie genoten we van een High Tea. Elke jaar nemen we oma mee. Dit jaar ging tante Astrid ook mee. Met volle buiken vertrokken we aan het eind van de middag weer naar huis.


Voor het maken van de foto, gebruiken we gewoon de rollator van oma.


dinsdag 6 maart 2012

Oma

Hoera, vandaag is mijn oma 85 jaar geworden. Afgelopen zondag gingen we daarom al met z'n allen lunchen in Den Haag. M'n oma en ik bellen elkaar dagelijks om even te roddelen over alles en iedereen. Hopelijk kunnen we nog heel lang elkaar blijven bellen.

Voetbal

Jaaaa, we mogen weer. Na een winterstop kan er weer worden gevoetbald.
Foreholte F12  (Melvin ) verloor tegen VVSB met 11-0.
Dylan verloor ook met Teylingen D1.
Gelukkig won Feyenoord. ;-)


Palazzo Amsterdam

Op uitnodiging van Warsteiner mochten we mee naar Palazzo in Amsterdam.Even snel nog op internet gekeken wat ons te wachten zo staan:

Wat Palazzo zo uniek maakt, is de combinatie van een voortreffelijk viergangendiner van onze nieuwe chefkok Robert Kranenborg, een spectaculaire show vol bloedstollende, hilarische en onverwachte momenten, en de prachtige locatie waarin dit alles plaatsvindt: spiegeltent Salon Victoria. U ervaart Palazzo als een sprong in het onbekende, als een betoverende avond uit in vervlogen tijden.

De locatie en de show waren fantastisch. Het diner vond ik zelf wat minder.
Kees, volgend jaar weer?