zondag 29 januari 2012

Foreholte F12

Voorafgaand aan de wedstrijd Teylingen 1 - Foreholte 1 mochten onze jongens van  Foreholte F12 en F13 om 12.30 uur aantreden op het hoofdveld van Teylingen voor hun eigen versie van deze streekderby tegen Teylingen F3 en F4. Helaas verloor de F12 met 9-0. Om 14:00 uur mochten de jongens wederom het veld op. Nu samen met de mannen van Foreholte 1. Ondertussen was het spannend in de kantine van Teylingen. Op een groot scherm zagen we dat Feyenoord won van Ajax met 4-2. Daarna was het nog heel erg gezellig in de kantine. Vol spanning deden we mee met de mega-loterij. Helaas wonnen we niets.




Klik op de diashow voor alle foto's.

maandag 23 januari 2012

Tebbo en Judith

(oom) Tebbo en Judith reizen sinds 16 oktober 2011 door Afrika. Ik geniet van hun verhalen en de mooie foto's.Neem eens een kijkje op: www.jtworldwide.nl en geniet ook mee!

donderdag 19 januari 2012

Marieke Henselmans

Gisteren ben ik samen met Sil naar een lezing geweest in de bieb van Marieke Henselmans. Zij is besparingsdeskundige en heeft al veel boeken geschreven over dit onderwerp. Ze heeft ons erg aan het denken gezet. Ze gaf ons tips en vertelde dit alles met veel humor. Wil je meer over Marieke weten? Kijk dan op http://www.bespaarboeken.nl/ en elke dag een gratis tip op twitter : @Mariekebespaart?
Klik  HIER voor de uitzending bij Unity TV




maandag 16 januari 2012

Weekendje weg

Afgelopen weekend zijn we met de familie weggeweest. We hadden een mooi groot huis en iedereen had z'n eigen badkamer en toilet! We hebben gezwommen, de kids hebben buiten en binnen gespeeld. We hebben gegeten bij Hans en Grietje. Alles bewoog daar,zelfs de tafel waar we aan aten!De kids vonden dat natuurlijk helemaal geweldig. Nu weer verder sparen voor een volgend weekendje weg.





zondag 8 januari 2012

Kerstvakantie voorbij




De kerstvakantie zit er bijna op. Morgen weer naar school. Tijdens de vakantie zijn we naar de film geweest. Melvin zelfs 2 keer!  Vriendjes bleven eten en slapen. We zijn naar  Kidszoo geweest. Dylan heeft met Bart  de training van  Feyenoord gezien . En zometeen hebben we een nieuwjaarsborrel bij Erica en Erik met de hele familie.



zondag 1 januari 2012

2011/2012

Iedereen een heeeeeeeeel goed en gelukkig 2012!


 Dit jaar hebben we oud en nieuw bij Arie en Silvia gevierd. Om 12 uur stonden de jongens al buiten met al het vuurwerk. Tot ongeveer half 2 werd er lekker doorgeknald. Daarna was het vuurwerk echt op. Vandaag alle nieuwjaarsrecepties langs en morgen moet Peter gewoon weer werken. De kids en ik genieten dan nog van een weekje kerstvakantie.