dinsdag 29 november 2011

Hand in Hand....

In Memoriam....                               (O)pa Aad Breukhoven



29-11-2001    -   29-11-2011  

10 jaar geleden overleed plotseling op 63-jarige leeftijd mijn (schoon)vader. 
We denken nog elke dag aan hem. 

zaterdag 26 november 2011

Teylingen D1 wint van Docos

Teylingen D1 heeft vanmorgen gewonnen met 1-0 van Docos. Dylan mag van de KNVB 2 weken lang niet sporten. Hij baalt verschrikkelijk, maar afgelopen woensdag heeft de fysiotherapeut bij Dylan op de training bij de KNVB een scheurtje in z'n hamstring ontdekt. Dylan stond dus vanmorgen vanaf de kant te juichen. Kom op Dylan, nog maar 1,5 week te gaan... dan mag je weer.

Foreholte F12 wint met 2-1

Vanmorgen stonden de boys van Foreholte F12 om kwart over 11 op het veld bij Foreholte om tegen ASC te spelen. Richard en Max waren helaas afwezig, maar het team werd aangevuld met Jef en Erik. De jongens kwamen 1-0 achter, maar na een mooi doelpunt van Daan, gingen ze met 1-1 de rust in. Vlak voor het eindsignaal, scoorde Daan de 2-1 en ging iedereen uit zijn dak. Eindelijk hebben de jongens een keer gewonnen. Volgende week spelen ze wederom thuis, dan om 11:30 uur.




zondag 20 november 2011

2 keer verloren... maar toch nog een goed weekend.

Melvin speelde gisteren met z'n team ForeholteF12 een fantastische wedstrijd tegen de koploper Rijnsburgse Boys. Helaas verloren de mannen met 6-2. Maar wat was het een leuke pot om naar te kijken.
Dylan verloor met zijn team Teylingen D1 van Noordwijk D1. Het verslag en foto's staan HIER .
's Middags zijn we naar de verjaardag van tante "Joos" geweest. Roos is 37 jaar geworden. 's Avonds moesten Peter en Dylan terug naar de voetbal ivm het Sinterklaasfeest. Om 22:00 uur kwamen ze thuis met een zak voor kadootjes.
Vanochtend ging Dylan naar het partijtje van Sam. Ze gingen zaalvoetballen en daarna pannenkoeken eten.


Ondertussen keek Peter naar Feyenoord en bleef juichen. Hij juicht nu nog.... ;-)

woensdag 16 november 2011

Afscheid Oma de Jong

Vandaag was de crematie van Oma Groningen, zoals we haar noemden. Een mooi afscheid. Na afloop kwam de hele familie nog even samen om iets te drinken en een hapje te eten. Een mooie gelegenheid om ook direct een foto te maken van alle kleinkinderen van oma. Alleen kon Inge-Lise er helaas niet bij aanwezig zijn.

maandag 14 november 2011

Alstje Sluis - In Memoriam

Stiens 4 januari 1917 - Hoogezand 9 november 2011

Op 94-jarige leeftijd is Lisette d'r oma overleden. Overgrootmoeder van Dylan, Melvin en Brandon.

zondag 13 november 2011

Sinterklaas in Voorhout

Vandaag kwam hij eindelijk in Voorhout aan. Sinterklaas! Brandon had al snel door dat als je Piet, Piet, Piet roept en je handjes omhoog houdt, je pepernoten krijgt!
Vanavond mogen ze allemaal hun schoen zetten... nou ik ben benieuwd, want ons drie-tal is niet altijd lief en gehoorzaam.



Teylingen D1

Dylan speelde zaterdag tegen ASC. Het verslag en de foto's kan je HIER vinden.

Foreholte F12 uit tegen Quick Boys.

Gisteren waren Melvin en ik (Lisette) al vroeg aanwezig in Katwijk. De jongens stonden in de rust, 4-2 achter. Daan scoorden 2 prachtige doelpunten. Na de rust, lukte  het niet meer en de jongens verloren met 10-2. Klik op de diashow voor alle foto's.






Welkom

Omdat het nu al toch een eeuwigheid duurt met het weblog verhaal.. en we toch eigenlijk door willen bloggen... starten we dus een nieuwe blog.