woensdag 28 december 2011

Kropswolde

Gisteren een bezoekje gebracht aan het mooie Kropswolde. Na de lunch bij tante Margriet en oom Jan, gingen we op pad met mijn neef Robert-Jan. 's Middags kwam ook mijn andere neef Roald even gedag zeggen. Na het eten vertrokken we op tijd weer richting 't westen.

maandag 26 december 2011

Kerst 2011

En voor je het weet is kerst alweer voorbij. Een warme kerst dit jaar. Vanochtend een heerlijke boswandeling gemaakt. Klik hier voor alle foto's  Vanmiddag kwamen Peter z'n zus, man en kids en zijn moeder  langs. Nu alles opruimen, een borrel drinken en dan op tijd naar bed.



dinsdag 20 december 2011

Serious Request 2011

Zojuist in Leiden geweest om de mannen in het glazen huis te steunen met hun actie. Bij de brievenbus werd deze "geweldige" foto gemaakt.
Coen maakte onze envelop open en bedankte ons.


Het was leuk om dit even in het echt mee te maken, nu volgen we het weer verder via de tv.


Lisette met haar GGD collega's

maandag 19 december 2011

Kerstmarkt 2011

Vorig jaar was het wit en koud, nu nat en koud. Ondanks het bericht dat oma Wilma is opgenomen op de IC in Dordrecht, zijn we toch maar naar de kerstmarkt gegaan. Tussen de buien door deden we mee met diverse activiteiten. o.a. kerstboomwerpen.


Aan het eind van de middag zijn we naar de verjaardag van Stephanie gegaan.

Alyssa en Brandon

Stephanie, Lisette en Roos
de zusjes

vrijdag 16 december 2011

Stockholm 2011













Vorig jaar waren we met z'n 5-en in Stockholm, nu gingen we met z'n 3-en naar Maurice, Anna en Alma. Woensdagavond kwamen in een prachtige verlichte stad aan. Donderdag hebben we geshopt en zijn we bij Maurice en zijn gezin gaan eten. Vanmorgen zijn we weer  teruggevlogen. Omdat we vorig jaar al veel foto's hebben gemaakt, hebben we nu niet zoveel foto's gemaakt.



maandag 12 december 2011

Henk Pieterse

Donderdag 8 december was Henk Pieterse op het Rijnlands om de leerlingen van klas 1 een spetterende basketbalclinic te geven.

zondag 11 december 2011

Teylingen D1 wint - Foreholte F12 verliest.

's Ochtends om 9 uur speelde Dylan gisteren uit in Leiden. De jongens van Teylingen D1 wonnen met
4-1 !  Bas scoorde wel 3 keer. Om half 12 was het de beurt van Melvin tegen SJC uit Noordwijk. Het ging de eerste helft aardig gelijk op, maar na de rust scoorde SJC toch 3 keer... de eindstand 3-0 verloren. Het is nu winterstop... gelukkig voor moeders even geen voetbal. (maar de mannen zijn er niet blij mee)

Gezellige avond met 6 moeders

Gisteravond, een hele gezellige avond gehad in Boerhaave met 5 andere moeders van school. Het was tevens een beetje het afscheid van Yvonne. Zij gaat over 1,5 week verhuizen. We hebben ontzettend gelachen, maar ook gezongen. Voor 1 euro per plaatje, draaiden 2 DJ's oude singles voor het glazen huis.





donderdag 8 december 2011

Soldaat van Oranje de Musical

Dinsdagavond zijn Peter en ik naar de musical Soldaat van Oranje geweest. Het decor is fantastisch en de musical zeer indrukwekkend. De draaischijf was een bijzondere ervaring. Hier moet je gewoon heen!



maandag 5 december 2011

Sint in Papendrecht

Zaterdag waren we op familiebezoek in Papendrecht en heeeeeel toevallig kwam Sinterklaas daar ook. Brandon en Lianne hadden de grootste lol samen. Alle kinderen zijn weer heel erg verwend. Dank u Sinterklaas, tot volgend jaar!


zaterdag 3 december 2011

Zwarte Piet bij ons thuis

Gisteravond kwam zwarte piet ook nog eens bij ons thuis met 3 zakken vol kadootjes! De jongens moeten dan toch wel lief zijn geweest, want ze zijn heel erg verwend.